top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilausehdot


Tuote toimitetaan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen Postin toimipisteestä. Suurimmassa osassa tapauksista lähetys mahtuu tavallisesta postiluukusta. 

Toimitusaika


Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti kuukauden välein, eli silloin kun edellisen paketin on määrä loppua. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi jos haluat ottaa tupla-annoksen Flavosinia.

Toimituskulut ja hinnat


Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksutapa


Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Viivästyneestä maksusta veloitetaan 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus


Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias. Pitämällä tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa meille nimesi ja osoitteesi. 

Asiakaspalvelu


Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 16.00 puhelimitse numerossa 010 3222 021 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@naturalbalans.fi

Tuotteiden palauttaminen


Olethan yhteydessä asiakaspalveluun aina ennen tuotteiden palauttamista. Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi peruutusoikeus. Palautusosoite on Asiakaspalautus Natural Balans Pharma, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula.  Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Jatkotoimituksia ei voi palauttaa, vaan toimitus pitää peruuttaa ennen edellisellä laskulla näkyvää päivämäärää. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaaja vastaa palautuskuluista. 

Osoitteenmuutos


Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotte et löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset


Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Natural Balans Pharma Oy voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa. Ota kuitenkin huomioon laskuissa mainittu viimeinen muutospäivä.

bottom of page