top of page

Henkilötietokäytäntö

Natural Balans Pharma Oy käsittelee asiakkaidensa tietoja asianmukaisella ja lain edellyttämällä tavalla. Hyväksymällä henkilötietojen käsittelyn periaatteemme vakuutat samalla olevasi yli 18-vuotias.   

 

Periaatteemme 

Meille on tärkeää säilyttää henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti. Me takaamme että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU-asetus 2016/679). Henkilötietojesi käsittely perustuu seuraaviin tietosuojakäytäntöihin: 

  • Henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti, asianmukaisesti ja läpinäkyvästi.

  • Henkilötietoja kerätään vain selkeästi ilmoitettuihin, laillisiin tarkoituksiin, eikä niitä käsitellä tarkoituksiin liittymättömillä tavoilla.

  • Henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja tarpeen mukaisesti päivitettyjä.

  • Henkilötiedot säilytetään vain niin kauan, kun niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty.

  • Yritys varmistaa tekniikkaan ja organisaatioon liittyvien toimenpiteiden avulla, että henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti.  

     

 

Mitä henkilötietoja keräämme? 

Kun lähetät tilauksen meille niin sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot itsestäsi:

Etunimi
Sukunimi
Osoite
Postitoimipaikka
Sähköposti
Puhelinnumero
Henkilötunnus

Edellä mainitut tiedot ovat välttämättömiä jotta voimme käsitellä tilauksesi.  

 

Miksi keräämme henkilötietojasi?  

Keräämme henkilötietosi vain jotta voimme käsitellä tilauksesi, tarvittaessa kommunikoida kanssanne, kertoa tarjouksistamme tai asioida laskutuksen merkeissä. Mikäli et halua tarjouksia tai yhteydenottopyyntöä meiltä voit estää sen asiakaspalvelu@naturalbalans.fi

 

Miten henkilötietojasi käsitellään ja säilytetään? 

Henkilötietojasi käytetään ainoastaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, ja niitä säilytetään vain tarkoituksen kannalta välttämättömän ajan. Natural Balans Pharma Oy on tehnyt tarvittavat tekniikkaan ja organisaatioon liittyvät toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti, eikä niitä vahingossa tai lain vastaisesti poisteta, julkaista, kadoteta, aseteta epäsuotuisaan valoon tai luovuteta asiaan liittymättömien tietoon tai muuten käsitellä lain vastaisesti.  

 

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille 

Emme paljasta tai siirrä henkilötietojasi eteenpäin, ellei sillä ole oikeudellista perustaa. Tällainen tietojen luovutus voi tulla kyseeseen esim. silloin, kun jokin oikeudellinen sitoumus velvoittaa meidät luovuttamaan henkilötiedot viranomaisille.

Natural Balans Pharma Oy käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia henkilötietojen käsittelyyn. Olemme solmineet näiden yritysten kanssa sopimukset tietoturvan varmistamiseksi kaikissa tietojen käsittelyn vaiheissa. Tällä hetkellä käytämme seuraavia tietojenkäsittelijöitä:

* Mixtra Oy, Teollisuustie 9, 04300 Tuusula. Mixtra Oy vastaa asiakaspalvelustamme, tuotelähetyksistä sekä hoitaa palautuksia ja reklamaatioita.

* Arvato Financial Solutions. Arvato Financial Solutions käsittelee asiakastietoja sekä vastaa laskuhallinnastamme.

Kaikki keräämiemme henkilötietojen käsittely tapahtuu EU/ETA-alueella.

bottom of page